Een groot succes : De Ruiterclub. (RS Riding)

Sinds 2019, eind van die zomer, ben ik al lid van RS Riding, wat toen nog ‘de Ruiterclub’ van DressagePro heette en wil hier graag even het een en ander met je delen.

In de eerste weken kon ik bij Galaxie direct al heel veel verschil merken, ze ging meer achterbeen gebruiken én werd veel meer voorwaarts ! En dat met een paar weken al !

Toen ik dit blog artikel schreef waren we aan het werken richting wat meer balans, wat meer richting verzameling. Door de logische opbouw van training leek dit bijna als vanzelf te gaan en Galaxie pakte alles goed op. 

Dit blog bericht heb ik dus al eerder geschreven, maar nog steeds actueel en heb veel van het rijden nu met Galaxie, te danken aan De Ruiterclub, Rien en Inge van der Schaft.

Wat vind je in de online training van RS Riding…….

Vele leerzame trainingsvideo’s

Rien van der Schaft en natuurlijk Inge- en Romy van der Schaft, zijn veel te zien in video’s van de training. Maar ook met lesklanten/mensen uit de training zelf. Video’s voor ieder rij-niveau. Het stalmanagement, houding en zit en je ruiterprofiel komen aan bod. Daarnaast kun je bijbehorende werkboeken downloaden, deelnemen aan de challenges !

 

De gezelligste community

Alleen de community van RS Training al, die is echt zo de moeite waard, fantastisch ! Allemaal
gelijkgestemde ruiters , die allen hun paard zo gezond en effectief mogelijk
willen trainen op een vriendelijke manier. Een plek waar je samen kunt delen,
elkaar tips kunt geven, feedback op video’s kunt vragen.

Vraag en antwoord

Regelmatig zijn er live Q&A’s waar je korte video’s met vragen
kunt insturen aan de specialisten , zoals; Rien van der Schaft en Morgan Lashley. Zij zullen je vraag dan in de Q&A beantwoorden.

verschil paard training

En het mooie is

Het maakt niet uit of je wel of geen wedstrijden rijdt, of
dat je een bospony of groot dressuurpaard hebt, dat maakt allemaal helemaal niet
uit. Voor ons allemaal geldt dat we op bepaalde punten tegen dingen aanlopen,
je loopt even vast en dan is het zo fijn dat je door middel van o.a. de
trainingsvideo’s , Q&A’s en de mede Rs Riding leden weer op weg geholpen
wordt.

 

Lijkt deze training jou nou ook heel leuk ? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van DressagePro waar je de online RS Riding training kan vinden .

 

 

 

Nu een paar jaar later werken we steeds gestaag door, ben ik nog regelmatig in de online training te vinden en bij de live Q&A’s aanwezig. We leren nog steeds en Galaxie verbeterd ook nog steeds in haar beweging.

Er mag nog wel iets meer ontspanning in die gedragenheid

 

training

Hier zie je het ook duidelijk, ik mag hier dus echt meer gaan loslaten/ontspannen in de hand, zodat de neus er meer uitkomt en het beeld ook meer ontspanning laat zien.

maar daar werken we aan . . . word vervolgd . . .